Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

Oznámení o zneužití údajů advokáta

JUDr. Hana Rusá, LL.M. (ev.č. ČAK 13589) upozorňuje kolegy, ale i širokou veřejnost, že byly zneužity její údaje, jakožto advokátky

Za advokáta její advokátní kanceláře, sídlící v Ječné ulici na Praze 2, se vydával Petr Bařtipán z Mostu. Ten se prostřednictvím Facebooku pokoušel prodat Playstation 4. Zájemce o koupi se snažil přesvědčit k zaplacení celé částky kupní ceny (4.000 Kč) předem, přičemž se snažil vzbudit důvěru, prokázat svou bezúhonnost a postavení padělaným OSVĚDČENÍM o zapsání do seznamu advokátů ČAK a přidělením evidenčního čísla ČAK: 13589. To mu měla vydat Česká advokátní komora dne 11.02.2022, podpis na OSVĚDČENÍ je "JUDr. Martin Vychopeň, předseda ČAK". JUDr. Martin Vychopeň ale ve funkci předsedy ČAK působil naposledy v roce 2017. 
V textu Osvědčení se píše, že Mgr. Petr Bařtipán, LL.M. "...je zapsána ke dni 14. 1. 2011 v seznamu advokátů..." Petr Bařtipán jako své datum narození na zmíněném Osvědčení uvádí 26. duben 1995. Znamenalo by to, že mezi advokáty měl být zapsán v krátce poté, co získal občanský průkaz, v necelých 16 letech.

Ze zcela vadné formulace osvědčení i uvedených dat zřetelně vyplývá zfalšování tohoto dokladu. A evidenční číslo ČAK 13589 skutečně patří právě advokátce JUDr. Haně Rusé, LL.M., která tímto o jeho zneužití informuje.
 

Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi