Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

Výběr mezinárodních akcí ČAK - SAVE THE DATE

Odbor mezinárodních vztahů aktuálně připravuje níže uvedené akce.
V případě zájmu prosím kontaktujte JUDr. Evu Indruchovou, vedoucí odboru: indruchova@cak.cz

  1. Seminář ERA – ZDARMA

Datum konání akce: 16-17. září 2019, Praha, palác Dunaj

ERA pořádá dvoudenní seminář na téma Legislativa EU voblasti rovnosti žen a mužů. Seminář proběhne v anglickém ačeském jazyce, tlumočení bude zajištěno pocelou dobu akce. Účast na akci je zdarma. Součástí jsou rovněž obědy v oba dny a společná večeře první den.

  1. Seminář s Asociací Masaryk – ZDARMA

Datum konání akce: 2. října 2019, Praha, palác Dunaj

Tradiční každoroční seminář s Asociací Masaryk, tentokrát na téma Ochrana práv na internetu: aktuální vývoj, se uskuteční vpaláci Dunaj. Očekáváme mj. i zástupce francouzského a českého Úřadu pro ochranu osobních údajů. Seminář bude ve francouzském a českém jazyce, tlumočení bude zajištěno.

  1. Mezinárodní konference s Kalifornskou asociací advokátů – 3990Kč

Datum konání akce: 17. – 19. října 2019, Praha, palác Dunaj

Vříjnu 2019 se uskuteční mezinárodní konference s Kalifornskou asociací advokátů, jejíž pracovní část v podobě celodenní konference se bude konat v pátek 18.října 2019 v paláci Dunaj. Součástí této akce bude také bohatý společenský program, dvě večeře, oběd a projížďka lodí. Konference bude probíhat v anglickém jazyce.

  1. Německo-česko-slovenské advokátní fórum - Zpoplatněno

Datum konání akce: 8. – 9. listopadu 2019, Bayreuth

Bamberská advokátní komora ve spolupráci s Českou, Slovenskou a Saskou advokátní komorou pořádají ve dnech 8. – 9.listopadu 2019 tradiční Německo-česko-slovenské advokátní fórum. Letošní advokátní fórum nese název: „Advokátní povinnost mlčenlivosti“. Fórum bude probíhat v německém ačeském jazyce, tlumočení bude zajištěno.

  1. John Marshall Law School – týdenní seminář o americkém právu – Zpoplatněno

Datum konání akce: 1.- 6. prosince 2019, Telč

John Marshall Law School z Chicaga a Česká advokátní komora pořádají tradiční týdenní seminář o americkém právu pro mladé advokáty a advokátní koncipienty. Cílem semináře je seznámit účastníky s praktickým fungováním amerického právního systému i podnikatelského prostředí, zároveň prohloubit znalosti a schopnosti týkající se řešení sporů, právního poradenství, managementu advokátních kanceláří. Za tímto účelem se dostaví prestižní přednášející z řad univerzitních profesorů, bývalých soudců a advokátů ze států Chicago a Illinois. Na závěr získá účastník certifikát o účasti. Přednášky probíhají v anglickém jazyce.

Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi