Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

Oznámení o zneužití údajů advokáta

Mgr. Petr Zábranský, advokát, ev. č. 17860, trvale spolupracující s advokátní kanceláří ROWAN LEGAL, advokátní kancelář s.r.o., prostřednictvím České advokátní komory oznamuje, že neznámý podvodník hovořící s cizím přízvukem opakovaně kontaktoval osoby, kterým se představil jako advokát Petr Zábranský a nabízel jim pomoc při vymožení různých nároků.

Následně však bylo po oslovených osobách coby podmínka pro výplatu peněz požadováno nainstalování různých aplikací, zpřístupnění internetového bankovnictví či převod peněžních prostředků na účet. Bylo zjištěno, že neznámý podvodník si rovněž založil e-mailovou schránku s adresou obsahující jméno advokáta, jejíž prostřednictvím zasílal e-mailové zprávy, v nichž odkazoval na záznam Mgr. Petra Zábranského ve veřejně přístupném Vyhledávači advokátů ČAK a takto se prezentoval.

Advokát Mgr. Petr Zábranský, který mezi advokáty nemá žádného jmenovce, se od tohoto jednání neznámého podvodníka distancuje, nabádá oslovené k opatrnosti a zdůrazňuje, že komunikuje pouze z oficiálně zveřejněné e-mailové adresy na doméně rowan.legal. V této věci podal trestní oznámení.

 

Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi