Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

Německo-česko-slovenské advokátní fórum 2023 v Drážďanech

3. - 4. listopadu 2023

POZVÁNKA

Saská advokátní komora ve spolupráci s Bamberskou, Českou a Slovenskou advokátní komorou pořádá v Drážďanech ve dnech

3. – 4. listopadu 2023

NĚMECKO-ČESKO-SLOVENSKÉ ADVOKÁTNÍ FÓRUM

na téma

„Digitalizace jako příležitost pro budoucnost advokátní profese“


Česká advokátní komora je dlouhodobým partnerem Německo-česko-slovenského advokátního fóra, které nabízí prostor pro výměnu vzájemných poznatků a praktických zkušeností z jednotlivých právních odvětví s důrazem na přeshraniční spolupráci s kolegy ze Slovenska, České republiky a Německa. Kromě České advokátní komory je partnerem akce Slovenská advokátní komora a dále advokátní komory z Bambergu a Saska. Jednotlivé advokátní komory organizují konferenci na rotačním principu. Letos přebírá pomyslné žezlo Saská advokátní komora. Advokátní fórum se konalo naposledy v České republice v loňském roce.
Součástí akce pro přihlášené účastníky je tradiční společné neformální setkání v předvečer konference, které poskytuje prostor pro budování sítě kontaktů s německy a slovensky hovořícími advokáty.

Příspěvky jednotlivých řečníků budou vždy tlumočeny do němčiny/češtiny, zúčastnit se tedy mohou jak německy, tak česky či slovensky hovořící advokáti a advokátní koncipienti.

Akce se bude konat v Drážďanech, v hotelu Penck (Ostra-Allee 33, 01067 Drážďany). Ubytování si účastníci rezervují a hradí sami. Saská advokátní komora vyjednala pro tuto akci zvýhodněnou cenu, která platí do 5.10.2023 pod rezervačním heslem: „Deutsch-Tschechisch-Slowakisches Anwaltsforum“. Cena za jednolůžkový pokoj je 89 eur, dvojlůžkový 109 eur (včetně snídaně). Ubytování si lze rezervovat již nyní na emailu: reservierung@penckhotel.de či telefonicky: +49 351 4922 785.

Účastnický poplatek činí 200 EUR a zahrnuje společnou večeři a prohlídku města v předvečer konference 3.11., účast na konferenci 4.11. (včetně oběda a občerstvení), konferenční materiály a tlumočení. Doprovodné osoby se mohou zúčastnit společenského večera a prohlídky dne 3.11. za poplatek 50 EUR.

Předběžný program najdete v příloze. Registrační formulář odešlete nejpozději do 9. října 2023 na email: eva.vogel@rak-sachsen.de.

V případě dalších dotazů se obracejte na Odbor mezinárodních vztahů ČAK, a to na e-mailové adrese: slovackova@cak.cz.

Program + přihláška, pdf 1238kB
Programm + Anmeldung, pdf 446kB
Programm final_Deutsch, pdf 165kB
Programme final_Englisch, pdf 164kB
Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi