Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

Právník roku 2016

Vážení!

Přesně o půlnoci z 30.10. 2016 na 31.10. 2016 jsme zde spustili možnost rezervovat si elektronicky vstupenky na galavečer Právníka roku 2016 a začali jsme přijímat i papírové poštou došlé rezervace.

Během jednoho pracovního dne byly všechny vstupenky zcela rozebrány, a to jsou pro advokáty v sále vyhrazeny více než dvě třetiny míst k sezení (o zbytek vstupenek se prostřednictvím svých profesních organizací dělí soudci, státní zástupci, notáři, exekutoři a podnikoví právníci).

Všechny, na které se letos nedostalo, a jsou zklamáni, chceme ujistit:
Systém rezervace vstupenek je, i když se vám to možná nezdá, spravedlivý. Všichni jste měli stejnou šanci, všichni jste se o možnosti rezervovat si vstupenky dozvěděli z Bulletinu advokacie č.10/2016 po jeho doručení. I letos jsme s elektronickou rezervací přes web vyčkali až do doby, kdy byl tištěný bulletin s návodem, jak si vstupenky rezervovat, skutečně všem doručen.
Všechny rezervace jsou každoročně pečlivě a spravedlivě zaznamenávány podle data a času, kdy je obdržíme a rozhodně si pracovnice ČAK nezaslouží spílání těch, kteří si vzpomněli byť jen o chvíli později než druzí.
Věřte, že ani ČAK ani EPRAVO.CZ jako spolupořadatelé soutěže Právník roku před jedenácti lety neočekávali, že se z galavečera stane tak prestižní společenská událost. A věřte, že ho pořádáme v největších sálech, které je možné si v Praze a v Brně pronajmout…
 

Pravnik roku 2016

Pro plnou velikost klikněte na obrázek.

 

Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi