Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

Mezinárodní seminář GDPR v Madridu a Varšavě

15. února Madrid, 17. února Varšava

Česká advokátní komora Vás ve spolupráci s Nadací ELF (European Lawyers Foundation) zve na semináře o ochraně osobních údajů, které jsou organizovány v rámci EU projektu TRADATA2, jehož je ČAK partnerem:

15. února 2023, MADRID (2 čeští advokáti)
17. února 2023, VARŠAVA (2 čeští advokáti)

Semináře proběhnou v anglickém jazycea budou zaměřeny na nařízení 2016/679 (GDPR) a směrnici 2016/680 (o ochraně osobních údajů při prosazování práva). Obsah obou seminářů bude totožný, program najdete v příloze (řečníci budou teprve doplněni).

Registrační poplatek činí 3 800,- Kč (hradí se České advokátní komoře).

Nadace ELF proplácí účastníkům cestovní náklady do max. výše 400 EUR (po předložení dokladů k nákupu letenek/jízdenek) a rovněž poskytuje per diem v celkové výši 300 EUR (na ubytování a stravu - není třeba dokládat). Cestovní náklady zahrnují letenky či vlakové/autobusové jízdenky do země konání semináře a rovněž cestu z/na letiště či z/na vlakové/autobusové nádraží. Cestu autem lze proplatit do výše ceny vlakové jízdenky.

V případě Vašeho zájmu o některý ze seminářů či pro více informací kontaktujte prosím Veroniku Slováčkovou z Odboru mezinárodních vztahů na adrese: slovackova@cak.cz, či telefonicky na čísle 273 193 144. Pro výběr účastníků bude rozhodující pořadí doručených přihlášek.

Program, pdf 289kB
Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi