Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

Galavečer dvojročníku PR 20/21 přesunut do bezpečnější doby

Vážené advokátky, vážení advokáti!


Jak jste již mnozí zjistili, původně ohlášená rezervace vstupenek na galavečer dvojročníku Právníka roku 20/21 nebyla vůbec spuštěna, respektive byla pozastavena. Vývoj pandemické situace v posledních týdnech a související přijímaná vládní opatření výrazně zpochybnily možnost reálně tento velký společenský večer na přelomu ledna a února 2022 uspořádat. 

Představenstvo ČAK na svém zasedání 14. prosince proto po dohodě se spolupořadatelem – společností EPRAVO.CZ – rozhodlo, že galavečer bude přesunut na konec května 2022.

Všichni věříme, že v tu dobu bude situace s covidem-19 jakž takž pod kontrolou a bude možné galavečer uspořádat v obvyklém počtu hostů, v obvyklých prostorách i s obvyklým doprovodným programem.

Vítězové dvojročníku PR 20/21 si takovou poctu jistě zaslouží, a i česká justice si zaslouží opět se potkat na své největší společenské akci. Jsme si jistí, že pro Vás připravíme atraktivní program a že díky posunutému termínu si večer užijeme bezpečně a poprvé i ve venkovních prostorách japonské zahrady, která k TOP HOTELU Praha patří. Sledujte média ČAK, zejména informace na webu, v Advokátním deníku a na twitterovém účtu, kde budeme včas s předstihem informovat o konkrétním datu konání galavečera a možnosti, jak si rezervovat vstupenky i ubytování.

Organizační štáb Právníka roku

Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi