Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

8. sněm ČAK: I ten, kdo se dosud neregistroval, má právo v den „D“ přijít

Magických 21 dní zbývá do zasedání nejvyššího orgánu české advokacie – 8. sněmu České advokátní komory. K účasti na něm se prostřednictvím formulářů, které byly k dispozici na webu Komory, na Advokátním deníku nebo byly otištěny v Bulletinu advokacie, přihlásilo k 30. září 1260 advokátů.

Včerejším dnem sice neformální předregistrace skončily, ovšem každý advokát či advokátka mají stále své nezadatelné právo účasti na sněmu. Takže i ti dosud nepřeregistrovaní mohou prostě ráno, 22. října 2021 od 8 hodin přijít do pražského hotelu Clarion a jednání sněmu i voleb se zúčastnit.

Pro ty, kteří se chtějí rozhodnout přijít na sněm až na poslední chvíli, budou připravena celkem tři pracoviště pro dosud nezaregistrované advokáty. Registrovat se k volbám bude možné po celou dobu, na kterou budou volby do orgánů ČAK předsednictvem sněmu vyhlášeny. Na předchozích sněmech to bylo obvykle v době mezi 9.30 – 12.30 hod.

Předregistrace, které jsme spustili 13. července 2021, byly určeny zejména pro ty advokáty, kteří se chtěli zúčastnit i společenského večera a v hotelu se potřebovali i ubytovat. Jak jsme několikrát upozorňovali, pouze včasnou předregistrací bylo možné si zajistit vstupenky na společenský večer sněmu. Kapacita sálu byla zcela naplněna 29. září 2021.

Vstupenky na společenský večer budou těm, kteří si je stihli zarezervovat, vydávány při jejich vlastní registraci na registračních pracovištích v den konání sněmu v hotelu Clarion.

Zarezervované vstupenky na společenský večer, které nebudou vyzvednuty, budou po skončení voleb rozdány dalším zájemcům. Stačí se o ně tedy na registračních pracovištích případně přihlásit, v minulosti šlo vždy o desítky takových nevyzvednutých vstupenek (někomu překazila účast nemoc, dovolená, neodročené jednání u soudů…).

organizační štáb 8. sněmu ČAK

Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi