Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

Oznámení o zneužití jména advokáta

Mgr. Jana Krouman (ev. č. ČAK 17458) oznamuje zneužití jejího jména a falšování jejích údajů: "V mojí kanceláři, ul. Drážní 253/7, 627 00 Brno, mě bez předchozího oznámení navštívil pan V.S., který tvrdil, že ho zastupuji ve věci náhrady škody uplatňované proti společnosti IMOS, ve věci poškozených TV značky Panasonic.

O věci jsem nevěděla vůbec nic, a tato osoba není můj klient. Byla mi předložena emailová komunikace, odesílaná z emailu kroumanjana@seznam.cz, a komunikace pana V.S. s telefonním číslem 777 813 134. Ani jeden z uvedených kontaktů nepoužívám a nikdy jsem nepoužívala. Z emailové komunikace plyne, že se podvodně jednající osoba komunikující z emailu kroumanjana@seznam.cz podepisuje jako Mgr. Jana Krouman.

S ohledem na to, že jsem jediná osoba v ČR, která má jméno Jana Krouman, je zřejmé, že se jedná o zneužití mého jména. Od uvedeného jednání se distancuji. Veškerou komunikaci vede naše kancelář z emailů končících @janakrouman.cz. Pana V.S. jsem poučila, že se stal obětí podvodu a měl by podat trestní oznámení," uvádí ve svém oznámení Mgr. Jana Krouman.

 

 

                                                                                                             

Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi