Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

Přihlašte se na seminář "Procesní záruky EU pro osoby podezřelé a obviněné v trestním řízení"

23. - 24. února 2021, Barcelona (nebo podle aktuální situace webinář, online)

Evropské centrum pro soudce a advokáty, Evropský institut veřejné správy v Lucembursku (EIPA), společně s Národní školou soudnictví a soudního zastupitelství (KSSIP), Generální radou soudnictví (CGPJ), Institutem justičního vzdělávání v Belgii (IGO-IFJ) a organizace Fair Trials Europe v Belgii organizují v rámci projektu "Justiční spolupráce v trestních věcech v Evropském prostoru svobody, bezpečnosti a práva: poslední vývoj a aktuální otázky 2020-2021“, jenž je financován programem EU Spravedlnost pro období 2014-2020 a sestává ze 4 seminářů:

Druhý seminář, jenž se uskuteční v Barceloně ve dnech 23.-24. února 2021 na téma Procesní záruky EU pro osoby podezřelé a obviněné v trestním řízení.

Seminář bude zvláště věnován poslední unijní legislativě, která má zlepšit procesní práva podezřelých a obviněných osob a rovněž relevantní judikatuře SDEU a ESLP v oblasti základních práv.

Seminář je určen pro advokáty s trestněprávním zaměřením, kteří pracují v systémech trestního soudnictví jako soudci, státní zástupci nebo obhájci.

Pracovním jazykem bude angličtina a tlumočení bude zajištěno do francouzštiny, holandštiny, polštiny a španělštiny.
V případě, že by se seminář nemohl uskutečnit s osobní účastí, proběhne jako webinář (včetně tlumočení do výše uvedených čtyř jazyků).

Registrační poplatek činí 345 eur/osoba/seminář. Poplatek zahrnuje účast na semináři, cestovní náklady, MHD náklady, ubytování, stravování a materiály.

Registrovat se lze na webu projektu zde: https://www.judcoopafsj.eu/seminar-eu-procedural-guarantees-for-suspected-and-accused-persons-in-criminal-proceedings-2021/
Program naleznete níže v příloze.

Program, pdf 66kB
Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi