Nepřehlédněte!


BEZPLATNÉ PRÁVNÍ
PORADENSTVÍ
ZDE    

  • FOO
  • FOO
  • FOO

Výroční konference IBA "Virtuálně společně" nabízí volný přístup k značné části programu

2. - 27. listopadu 2020

Zúčastněte se výroční konference Mezinárodní advokátní komory (IBA) „Virtuálně společně“, která se uskuteční ve dnech 2. – 27. listopadu 2020!

Účast na konferenci není podmíněna členstvím vIBA - srdečně vítáni jsou všichni advokáti, jelikož hlavním cílem této akce je tradičně navázat a posílit přeshraniční vztahy mezi kolegy advokáty a lépe pochopitprávo jiných jurisdikcí.

Konference je zpoplatněna a nabízí přístup kvíce než 250 částem programu zorganizovaných výbory IBA, včetně zahajovacího proslovu a sympozia „Právní stát“, více než 100 příležitostí pro navazování kontaktů s delegáty a řečníky z celého světa v rámci video chatů na konci každé části programu a samozřejmě možnost klást dotazy předním mezinárodním odborníkům z praxe. V rámci interaktivních „místností“ a „stolů“ se lze zapojit do diskuzí, které maximálně přibližují zážitek osobního setkání. Více informací a registraci naleznete ZDE.

Ve snaze oslovit co nejširší právnickou komunitu po celém světě se IBA rovněž rozhodla, že zpřístupní více než 60 sekcí programu pro všechny zdarma! Program a povinná registrace ZDE.

Pandemie Covid-19 omezuje naše životy, my však nalézáme cesty, jak i nadále zajistit propojení naší komunity. Konference „Virtuálně společně“ je jednou z takových příležitostí. Tato akce poskytne prostor pro sdílení příkladů dobré praxe, díky nimž některé advokátní kanceláře prosperují a přispěje tak k obohacení našich znalostí a pohledů, pokud jde o vyrovnávání se důsledky pandemie na našich pracovištích.
Přesvědčte se sami, jak je konverzace v rámci malých virtuálních skupin uživatelsky přívětivá zde.

Přejít na hlavní stránku Zobrazit desktop verzi